HTML5

Ny LinnApp

Till att börja med för Apple. Men Android version skall komma senare. Den nya appen är ganska annorlunda i och med att spellistor sparas i molnet så de blir tillgängliga på alla styrenheter. Jag har hinte hunnit använda den så mycket ännu. Men den verkar hitta spelare snabbare och jag gillar att man får en bild för varje artist i Tidal.

Nya möjligheter igen för: Linn Selekt Hub

Selekt har blivit en av våra mest populära produkter, även om åsikterna om ratten går isär..

Nu har den fått 2 kostnadsfria uppgraderingar - WiFi och Bluetooth. Jag gissar att vi även fortsatt kommer att rekommendera kabel om du streamar högre upplösning, eller kör musik i flera rum. Men Bluetooth är smidigt om någon vill spela t.ex ett Youtube klipp från mobilen, och även Wifi möjligheten är väl ett stort plus!

Linn Series 3

Redan en ensam Linn 301 (och mono!) är jätterolig och musikaliskt bättre än många "stora" HiFi-system. Kör trådlöst via Kazoo appen.

Nya Space optimisation för Exakt

Det har nu blivit relativt klart med den nya optimeringen för våra Exaktsystem, och vi kan demonstrera skillnaden åtminstone på några system. Du kan få roligare musik med det nya systemet. Mer melodi och bättre sväng! Se under event som varit!

Nackdelen med det nya systemet är att beräkningarna som görs i "molnet" tar tid. Men ett hembesök och ominstallation kan ändå vara en prisvärd uppgradering. Se prislistan under arbete.

Webbadminstration av ditt system

DS-infocentral är uppdaterad med instruktion hur du gör. [Linn konto för din DS]

Det är här den nya rumsanpassingen ligger och du kan dela ut bl.a rumsanpassingen i ditt system så jag kan jobba med den från mitt konto.
Katalyst är en av de större uppgraderingarna inom DA-omvandling. Läs mer [här]

Exaktboxar kan jag uppgradea i butiken. Tar normalt ett par timmar. Uppgraderingspriset för Exaktbox 10 är 18900kr och för 6-kanalsversionen endast 14100kr. Katalyst

Både de bästa små och de bästa mellanstora högtalarna har blivit ännu bättre!

Uppgradering med Katalyst för Akubarik (från förra Exaktversionen)60000kr. Katalyst Uppgradering för Exakt Akudorik 43800kr/par.

Katalyst till Akurate Exaktbox-I

En av våra mest prisvärda produkter, har nu kommit i en ännu mer prisvärd version. Med Katalyst DA-omvandling i 8 kanaler med slutsteg för 61800kr. Katalystuppgradering av Majik Exaktbox-I hamnar på 26500kr.

Vi demonsterar Akurate Exaktbox-I med ett par Majik 140 som vi har permanent redo för Aktiv drivning. Detta system är extremt tajt och melodiöst för sin prisklass.

Från 23 Mars är Karousel standard på LP12. Ett uppgraderingskit (ovan) kostar 9910kr. [Läs mer] Den nya Majik tonarmen kostar separat 7430kr. (exkl tonarmskabel) En vettig uppgradering för de som har en Project tonarm eller en riktigt gammal Akito eller Basik tonarm.

Den nya Majik LP12:an är inget annat ett fynd! Annars är väl förutom Karousel; Lingo 4 den stora uppgraderingen för flertalet kunder.
1.1

Urika II internt MC-grammofonsteg - Exakt flyttar in i skivspelaren

Urika II har en sk Exakt-Link och kopplas til DSM:en eller DS:ens Exakt Link. Urika II passar inte bara till Exaktsystem. Ett vanligt system med en DS eller DSM med Exakt-Link räcker. Pris 32300kr. Den analoga Urika kommer att finnas kvar tillsvidare för de som har ett analogt försteg. [Mer info]

Du kommer ännu närmare musiken med Urika II, även om prestandan beror på hur bra DA-omvandlare du har. Generellt gäller dock att du får fram mer information i de lägre registren och att tajmingen blir bättre.

1.1

Nya Lingo 4 - prisvärd uppgradering

Nya Lingon skiljer sig på flera sätt från de föregående versionerna. Man har infört hastighetskalibrering likt den hos Radikal. Den nya lågspänningsmotorn har även en montering som liknar den för Radikalmotorn. De aktiva delarna sitter inne i LP12:an och enbart nätdelen är separat och i en smidigare låda.

Men det lustiga är att precis efter jag börjat spela på den nya Lingo så kom jag att minnas hur det kändes första gången jag hörde den ursprungliga Lingo! Ett rejält lyft från Lingo 3 med mer melodi och mer driv. Men många har ju Lingo som börjar bli till åren och då är det en helt annan skillnad vi pratar om! Pris 17100kr. Frågan är hur dagens Akurate LP12 med nya Lingo står sig mot topp-LP12:an från 2007 när Keel och Ekos SE kom? Då var drivningen en Lingo 2. Den nya Lingo är helt klart en av de mer prisvärda uppgraderingarna på LP12:an. [Mer info]

En ännu mer prisvärd instegsmodell

Denna Audio Technica AT LP5 skivspelare, spelar musik långt bättre än man kan vänta för prisklassen. Detta gäller bra placerad och vanlig anslutning till grammofoningång/grammofonsteg, Det finns ett enkelt internt grammofonsteg som tom har usb-utgång för inspelning på dator. Vårt pris 4790kr och vill du ha den monterad och testad tar vi 200kr för det. Den nya X-versionen som dessutom har 78 varv/min är möjligen pyttelite sämre. Men fortfarande ett fynd!

Musiktips

HTML5