HTML5

Äldre förslagsida

Prislista
Begagnat

Exaktsystem
Nätverksspelare
Aktiva filter

Skivspelare
Linn LP12
Tonarmar
Pickuper
Grammofonsteg

Förstärkare
Högtalare

Hörlurar
Kablar
Multirum
Möbler

Tjänster

Systemförslag

Rekommenderade grund system

Det klassiska sättet ett system är uppbyggt på är källa,försteg,slutsteg (som kan vara integrerade) och högtalare. Du kan i princip välja vilket fabrikat som helst av varje del.

DSM-system har Digitalspelare och försteg eller även slutsteg integrerat i samma låda. Exaktsystem är en helt ny typ av toppsystem. [Läs mer]

Linn:

Akubarik Exaktsystem

Linn Exakt Akubarik system finns antingen som integrerat Exakt i högtalarna eller med separat elektronik. För bästa tänkbara analoga ingångar kan man välja en Klimax DSM istället.

Akurate Exakt DSM
Linn Exakt Akubarik (med integrerad elektronik)

Akudorik Exaktsystem

- Ett av våra mest musikaliska system är samtidigt smidigt och snyggt - och det låter större än det ser ut! För bästa tänkbara analoga ingångar kan man välja en Klimax DSM istället.

Linn Akurate Exakt DSM
Linn Exakt Akudorik (med integrerad elektronik)

520 Exaktsystem

Ett fantastiskt roligt system, med en tajt, melodiös och behaglig återgivning. Smidiga högtalare som kan placeras mer som man önskar, och som dessutom visuellt kan anpassas efter inredningen.

Linn Akurate Exakt DSM

Linn 520 högtalare

Majik System

Ett fantastiskt litet system med utvecklingsmöjligheter. Det finns två Majik-högtalare; Stativ/väggmodellen 109 och golvmodellen 140 för större rum.

Systemet är dessutom utvecklingsbart till Exakt med hjälp av en enda låda - Majik Exaktbox-I som innehåller 8 kanalers aktiva filter och 8 kanalsers slutsteg.

Linn Majik DSM - [läs mer]

Linn Majik 109 - [läs mer]

eller

Linn Majik 140 - [läs mer]